Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ

  
Η ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο του ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 28/2/2016 ήταν καταπληκτική. Η ξεναγός Στέλλα Γαλανοπούλου συνέδεσε το παρελθόν με το σήμερα με αναφορές τόσο σε κείμενα αρχαίων κλασσικών όσο και στη σύγχρονη λογοτεχνία. 
Τα μέλη και οι φίλοι της ΕΝΩΣΗΣ ΤΙΘΟΡΙΕΩΝ, μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν με τη ξενάγηση και ένοιωσαν τον αρχαιολογικό χώρο του ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ πιο οικείο.

Στη συνέχεια μεταβήκαμε στο στέκι του Ηλία, κόψαμε την πίτα, δοκιμάσαμε τα εξαιρετικά εδέσματα και ήπιαμε άφθονο κρασί. Ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο Γιώργος Πανούτσος ο οποίος κέρδισε ένα γλυπτό μαρμάρινο διακοσμητικό του γλύπτη Αντώνη Βαλάκα. Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με δώρα που προσέφεραν συγχωριανοί μας και φίλοι της Τιθορέας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους που τίμησαν και στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και δίνουν δύναμη στην ΕΝΩΣΗ ΤΙΘΟΡΙΕΩΝ να συνεχίσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς: τον Ροδιώνα Χήνα, Κ. Τιθορέα, τον  Άρη Φινέ, τον  Κώστα Κριτσώπη, την Αθηνά Τριφύλλη, τη Νατάσα Ζήσιμου, Κ. Τιθορέα, το Τυροκομείο Ανδρέου, τον Γλύπτη Αντώνη Βαλάκα, την Εξαγωγική Εταιρεία Ελαιώνες Μεσσηνίας, το Θρασύβουλο Σκλαβούνο, το Γιάννης Δέδη και την Εταιρεία  «Beauty wishes».




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου